Autor: Indrek Kald • 12. november 2020

Raul Siem: digiriigi ehitusplokkide arendamine pakub Eesti IT-firmadele suurt ekspordivõimalust

Eesti ettevõtted on kaasatud standardiseeritud digiriigi plokkide arendamisse, mida saaks ükskõik mis riigis kasutada ning väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siemi sõnul pakub see siinsele IKT-sektorile suurt ekspordivõimalust.
Väliskaubanduse ja IT-minister Raul Siem.
Foto: Liis Treimann

"Pikemas plaanis võib tegu olla suure ekspordivõimalusega, mis võiks Eesti ettevõtjatele tulevikus ka reaalseid lepinguvõimalusi pakkuda," märkis Siem ja lisas, et see võib olla e-Eesti üks suuremaid ekspordivõimalusi, kui projekt loodetud mahus ja kujul realiseerub.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052