Autor: Indrek Kald • 24. november 2020

Edukaima raamatupidamisfirma omanik loob koos armeenlastega uut majandustarkvara

Eesti edukaima raamatupidamisbüroo omanik loob koos Armeenia arendajatega uut majandustarkvara, mille viivad ka välisturgudele.
Raamatupidamisfirma CH Konsultatsioonid omanik ja tarkvarafirma Trigon asutaja Christer Haimi.
Foto: Jassu Hertsmann

„Meil on loodud kümneliikmeline tarkvaratiim, kellest seitse igapäevaselt tegeleb uue raamatupidamisprogrammi arendamisega ja meie minimaalne töötav toode ehk MVP saab valmis detsembri lõpuks,“ selgitas värskelt raamatupidamisbüroode TOPi võitnud CH Konsultatsioonide omanik Christer Haimi koostööd Armeenia arendajatega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052