Autor: Indrek Kald • 8. jaanuar 2021

Mihkel Nestor: Eesti elektroonikatööstus näitab väga tugevat tõusu

Eesti elektroonikatööstus näitab väga tugevat tõusu, sest koroonapandeemia on nõudlust tublisti suurendanud, ütles SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
SEB analüütik Mihkel Nestor.
Foto: Andras Kralla

Kuigi sügiskuudel on tööstuses tulemused paranenud, on selle sees eri tööstusharude käekäik küllalt erinev, kinnitas ta ning lisas, et suurematest sektoritest tegi eelmise aasta teises pooles väga tugeva tõusu elektroonikatööstus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755