Autor: Indrek Kald • 19. jaanuar 2021

SEB paneb vähemalt neljaks aastaks Jõhvi tehnoloogiakoolile õla alla

SEB Pank toetab vähemalt aastail 2021-24 nii rahaliselt kui ka ekspertabiga Eesti IT-ettevõtjate poolt Jõhvi rajatavat tehnoloogiakooli, et arendada ettevõtlust ning leida endale ka uusi töötajaid.
Jõhvi tehnoloogiakooli idee autor on tehnoloogiainvestor ja -ettevõtja Marek Kiisa.
Foto: Liis Treimann

"Uute toodete ja teenuste arendamist ning uutele turgudele sisenemist (loe: Eesti ettevõtete majandusliku võimsuse kasvatamist) piiravad sageli puuduvad digioskused," põhjendas SEB juhatuse esimees Allan Parik.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474