Autor: Indrek Kald • 26. jaanuar 2021

Kalev Pihl: töötajate kvalifikatsioon jääb tööle võtmisel jätkuvalt soovitule alla

Palgad jätkavad kasvamist ja töötajaid on endiselt puudu ning nende kvalifikatsioon jääb tööle võtmisel ilmselt jätkuvalt alla soovitule, kommenteeris tööturgu IT-firma SK ID Solutions juht Kalev Pihl.
SK ID Solutionsi juhatuse liige Kalev Pihl.
Foto: Raul Mee

Mullu suurendasid nad töötajate arvu 15% ning sama on plaanis ka tänavu. "Palk keskmiselt muidugi kasvas ja ei ole ka näha, et sel aastal inimesed oleksid valmis väiksema raha eest töötama", lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474