Autor: Indrek Kald • 1. veebruar 2021

ADMi juht: palgad kasvavad edasi, kuid sellel on ka lõpuks piir

IKT-sektoris kasvavad palgad edasi, kuid sellel on ka piir, väidab pea 200 töötajaga IT-firmade grupi ADM juht Riho Pihelpuu. Juba ongi käes aeg, kus IT-spetsialiste saab samas hinnaklassis värvata üle Euroopa, lisab ta.
ADMi juht Riho Pihelpuu.
Foto: Ardo Kaljuvee

"See tähendab, et Eesti ettevõtjate jaoks tööjõuturg suureneb, lihtsalt mitte Eestis ja mitte eestlastega," kinnitab ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052