Autor: Indrek Kald • 18. veebruar 2021

Uus arendusnõunik tahab panna elektritööde firmad tehnoloogiat innovaatilisemaks muutma

Elektritööde ettevõtjate liidu arendusnõunikuks saanud Katre Eljas tahab leida liidus ettevõtted, kel on potentsiaali ärile läbi innovatsiooni lisandväärtust luua, aidates neil seda saavutada.
Katre Eljas

"Meie ettevõtted on väikesed, teadus-arendustegevus on kulukas ja aeganõudev ning ettevõtetel ei jätku ressurssi. Teine aspekt on ettevõtete ärimudelid, mis on üles ehitatud müügile või teenuse osutamisele ja innovaatilise tehnoloogia, toote või teenuse turule toojaid on vähe," selgitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474