Autor: ITuudised.ee • 4. märts 2021

Eestisse tullakse digijahile üle kogu maailma

EASi e-Eesti esitluskeskuse veebiseminaride sarjas „Digital Discussion“ räägivad küberturvalisusest EASi digitaliseerumise nõustaja Florian Marcus ja riigi küberturvalisuse juht Raul Rikk.
Foto: Ken Murk
E-Eesti eduloo ja meie IKT-sektori võimekuse tutvustamisega tegelev e-Eesti esitluskeskus jõudis kriisi aastal enam kui 100 000 inimeseni ning ärikontaktide leidmisel aidati ligi 40 IKT sektori ettevõtet, teatas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS).

Möödunud aasta märtsis tuli seoses eriolukorraga esitluskeskusel oma teenused üleöö veebi kolida. Keskuse juht Anna Piperal märkis, et kui varem tulid kõrgetasemelised välisdelegatsioonid e-Eesti edulugu kuulama osana laiema haardega visiidist, siis veebikanalites pöördutakse keskuse poole konkreetsete vajaduste ja probleemidega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052