Autor: Indrek Kald • 12. märts 2021

Uptime'i ja Scoro omanikud jäid aasta ettevõtja konkursil saunatootjale alla

Kuigi aasta ettevõtja konkursi finaali ehk viie nominendi sekka jõudsid ka IT-äris tegutsevad Eero Tohver (Uptime) ja Fred Krieger (Scoro), pärjati tiitliga saunu, väikemaju ja kodukontoreid ehitav Priit Kallas OÜst Iglucraft.
Priit Kallas.
Foto: Kaarel Langemets

"Unistada tasub ikkagi väga suurelt ja rajada teed nende unistusteni – probleemide asemel peab nägema väljakutseid ning lahendusi," kommenteeris Kallas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052