Autor: ITuudised.ee • 29. märts 2021

Esimene ettevõtja sündmusteenus otsib tegijat

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koos riigi infosüsteemi ametiga kuulutasid välja hanke, mille eesmärk on koondada ettevõtjatele vajalik info ja teenused riigiportaali eesti.ee. Hanke raames otsitakse ettevõtete volituste haldamise süsteemi analüüsi läbiviijat.

„Ettevõtted läbivad oma tegevuses üldiselt sarnaseid etappe, nagu ettevõtte asutamine, investeeringu kaasamine, lubade taotlemine või ühinemine. Praegu tuleb kõiki neid etappe läbida eri keskkondades, kuna ettevõtjatele suunatud avaliku sektori teenused on killustunud mitme sarnase eesmärgiga platvormi ja lahenduse vahel ning puudub võimalus pakkuda neid ühtselt ja ühest kohast,“ tõdes ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755