Autor: ITuudised.ee • 29. märts 2021

Esimene ettevõtja sündmusteenus otsib tegijat

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koos riigi infosüsteemi ametiga kuulutasid välja hanke, mille eesmärk on koondada ettevõtjatele vajalik info ja teenused riigiportaali eesti.ee. Hanke raames otsitakse ettevõtete volituste haldamise süsteemi analüüsi läbiviijat.

„Ettevõtted läbivad oma tegevuses üldiselt sarnaseid etappe, nagu ettevõtte asutamine, investeeringu kaasamine, lubade taotlemine või ühinemine. Praegu tuleb kõiki neid etappe läbida eri keskkondades, kuna ettevõtjatele suunatud avaliku sektori teenused on killustunud mitme sarnase eesmärgiga platvormi ja lahenduse vahel ning puudub võimalus pakkuda neid ühtselt ja ühest kohast,“ tõdes ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052