Autor: Indrek Kald • 30. märts 2021

Telia Eesti kasutab alates järgmisest aastast vaid Leedus toodetavat elektrit

Pilt on illustratiivne.
Foto: Andres Haabu
Telia Eesti sõlmis viieaastase lepingu, mille järgi tuleb kogu nende tarbitav elektrienergia alates järgmisest aastast Leedust.

"Taastuvenergia kasutamisel on olnud viimastel aastatel meie tegevuse juures kandev roll ning see on aidanud meil liikuda enda poolt seatud ambitsioonikate keskkonnaeesmärkide täitmise suunas," ütles Telia Eesti finantsjuht Elis Pikmets.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052