Autor: Indrek Kald • 7. aprill 2021

Kui kaugel oleme tulevikust, kus keeli pole enam vaja õppida, sest aitab IT?

Igapäevaelu alates virtuaalsest assistendist ja lõpetades autoga suhtlemisest suunab kasutama tugeva tehnoloogilise toega keeli. Ent millised on eesti keele võimalused ja kui kaugel on aeg, kus IT arengu tõttu pole vaja enam keeli õppida?
Pilt on illustratiivne.
Foto: Natalja Kogut/Pixabay

Arenguseire keskuse juhataja Tea Danilovi sõnul on suur küsimus, kas keeletehnoloogiale panustamine võiks anda Eestile majanduslikke eeliseid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474