Autor: ITuudised.ee • 19. aprill 2021

Pärnu tarkvarafirma alustas koostööd 30 miljoni kliendiga IT-ettevõttega

Pärnu IT-firma Patchstack asutaja ja tegevjuht Oliver Sild.
Veebilehtede turvahaavatavusi tuvastada ja paigata aitav Pärnu IT-firma Patchstack alustas äsja koostööd 30 miljoni kliendiga veebimajutuse pakkujaga.

"Lähiajal on taolist koostööd oodata veel mitme tuntud ettevõttega. Oleme juba aktiivselt töötamas ka Patchstacki laiendamisega uutele platvormidele, nagu näiteks Magento ja Drupal, ning edaspidi vaatame ka laiemalt PHP ning Javascripti teekidesse," kommenteeris ettevõtte asutaja ja tegevjuht Oliver Sild.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474