Autor: Indrek Kald • 14. mai 2021

Elisa Eesti värbamisest: heast suhtest oodatakse tavaliselt enamat kui rahanumbrit

Töösuhtest oodatakse tavaliselt enamat kui rahanumbrit, ütleb tuhandepealise Elisa Eesti kogemus töötajate värbamisel. Head motivatsioonipaketti ja tasuta seadmeid pakuvad paljud, kuidas aga tööandjana eristuda?
Pilt on illustratiivne.
Foto: Andrea Natali/Unsplash

Näiteks ära luba uusi inimesi värvates seda, mida tegelikult pole, sest puudused ilmnevad alati ja üsna kiirelt: usaldusväärse tööandja sõnade taga peavad olema reaalsed teod.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474