Autor: Indrek Kald • 24. mai 2021

Tarkvarauuendus tõi SK ID Solutionsi teenustes kaasa katkestusi 36 tunniks

Neljapäeva hilisõhtul alanud probleemid mobiil-ID ja smart-IDga lahenesid alles laupäeva lõuna ajal.
SK ID Solutionsi probleemid algasid neljapäeva hilisõhtul.
Foto: SK ID Solutions

Reedel teatas SK ID Solutions, et häiritud on mitmete e-riigi lahenduste kasutamine – smart-ID, mobiil-ID, samuti ID-kaartide väljastamine –, sest uuendustööde käigus katkes sertifitseerimisteenuse töö.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474