Autor: Indrek Kald • 25. mai 2021

Milrem avab suvel Hollandis riist- ja tarkvara arenduskeskuse

Autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics avab suvel Hollandis arenduskeskuse ning alustab koostööd sealse kaitsetööstusettevõttega.
Milremi juht ning suuromanik Kuldar Väärsi suvel 2015 ettevõtte mehitamata maismaasõidukiga.
Foto: Eiko Kink

Lepingu kohaselt toetavad hollandlased Milremi süsteemiintegratsiooni projektides toodete ja oskusteabega, sillutades teed mõlema ettevõtte toodangu ja tarkvara ühisele arendamisele, testimisele ja valideerimisele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755