Autor: Indrek Kald • 1. juuni 2021

Eesti IT-firma tuleb börsile ja lubab uut Skype'i

Kaugjuhitavaid sõidukeid arendav AS ELMO Rent püüdleb Tallinna börsile, et kaasata raha autojagamise teenuse ja sellega kaasneva tehnoloogia turuletoomiseks.
ELMO Rendi suuromanik Enn Laansoo Jr.
Foto: ELMO Rent

"Kui kõik läheb plaanipäraselt, on tulemus maailmatasemel sama kõva sõna, kui oli omal ajal Skype. Kuid erinevalt Skype'ist on ELMO Rendi puhul eestlaste hallata nii ärikui arenduspool ehk siis tegemist on otsast lõpuni Eesti asjaga," seisab ettevõtte tutvustuses.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052