Autor: Indrek Kald • 1. juuni 2021

Suurim kaubanduse digilahenduste pakkuja tuleb Eestisse. "Meil ei ole Balti riikides konkurente"

Maailma suurim digitaalsete kauplemislahenduste ettevõte siseneb Eesti turule, hakates pakkuma andmetöötluse teenuseid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Rupixen/Unsplash

"Pandeemia on kahtlemata muutunud e-kaubanduse arenemise katalüsaatoriks, mistõttu on andmetöötluse ja digitaliseerimise vajadus suur nii hulgimüüjate kui ka jaemüüjate ja tootjate hulgas," ütles Nielsen Brandbanki äriarenduse juht Łukasz Dzikowski.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474