Autor: Indrek Kald • 8. juuni 2021

Eesti tarkvarafirma laieneb Kristjan Rahu toel Euroopas ja SRÜs ning suurendab tiimi

Eesti ingelinvestorid rahastavad finantssektorile automaatset kõnetuvastuse lahendust arendavat tarkvarafirmat, mis laiendab seeläbi arendus- ja ärimeeskonda ning laieneb Euroopas ja SRÜ riikides.
Utilitas Grupi kaasomanik Kristjan Rahu.
Foto: Raul Mee

"Mulle on avaldanud suurt muljet firma lähenemine ja arusaamine partnerluspõhistest distributsioonimudelitest, nende oskus uusi klientide leida ning juba olemasoleva kliendibaasi kasvav tulu," sõnas ühe investori Lemonade Standi juhtivpartner Siim Teller.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474