Autor: Indrek Kald • 19. juuli 2021

Tulevikukontorite koosolekuruumid valmivad Eestis, tellijaiks Wise, Amazon, Pfizer jt

Väike Eesti mööblitootja saatis Iirimaale partii e-CELLi nimelisi "telefonikabiine", mis hakkavad kaunistama ravimitootja Pfizer Euroopa peakontorit. See koostöö peegeldab tulevikukontori kiiret muutumist.
Kõik Borgi koosolekukabiinid on ratastel ehk liigutatavad.
Foto: Olev Mihkelmaa

"Tegemist on uuele ajastule omase töökohaga, mille järgi nõudlus järjest suureneb. Firmad ja nende vajadused muutuvad väga kiiresti. Enam ei soovita kontoritesse ehitada vaheseinu, vaid hõlpsalt – vajadusel kasvõi teise ruumi – teisaldatavaid mooduleid," selgitas ettevõtte Borg asutaja Mart Jõhvikas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052