Autor: Indrek Kald • 29. juuli 2021

RIA: kahju on tehtud ning ma ei soovi vastutusest kõrvale astuda

Mõistame, et kahju on tehtud ning ma ei soovi vastutusest kõrvale astuda, kommenteeris riigi infosüsteemi ameti juht Margus Noormaa nende vea tõttu aset leidnud ulatuslikku andmeleket.
Dokumendifotode ebaseadusliku allalaadimise intsident ei avalda mõju ID-kaardile.
Foto: Erik Prozes

"Vastutuse all pean silmas seda, et me teeme asjad korda ja paremaks, et välistada tulevikus sarnaseid ründeid. Palun andeks kõigi inimeste käest, et meie teenuses oli selline turvanõrkus ning et me ei avastanud seda varem," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474