Autor: Indrek Kald • 10. august 2021

Dubai maailmanäitus algab sügisel kahenädalase häkatoniga

Oktoobrist märtsini kestva Dubai maailmanäituse raames korraldatakse sügisel häkaton, kuhu praegu oodatakse kirjeldusi probleemidest, mida ühiselt lahendada.
Valik häkatoni esindajaid, Kuno Peek alumises reas paremalt teine.
Foto: dreamforearth.com

"Erinevalt paljudest teistest riikidest, kus esineb tõsiseid keskkonna-, kultuuri-, majandus- ja sotsiaalprobleeme, on meil nendega täna võrdlemisi hästi ning seetõttu saame rohkem keskenduda digiarenduste väljatöötamisele," selgitas projekti Eesti-poolse partneri, digitaalehituse klastri juht Kuno Peek.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052