Autor: Indrek Kald • 3. september 2021

EAS liidetakse KredExiga, digiteemad jäävad kõige tähtsamate sekka

Riik liidab ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) KredExiga, misjärel saab ühinenud organisatsioon ka uue nime.
KredExi juht Ivo Kuldmäe.
Foto: Liis Treimann

"Majanduse teadmusmahukuse kasv läbi rohe-, digi- ja innovatsioonipööre ning kapitalituru mitmekesistamine on Eesti strateegiline eesmärk ja konkurentsieelis tulevikus, mille vedamise suur vastutus saab olema uue organisatsiooni peamine väljakutse," sõnas ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474