Autor: Indrek Kald • 7. september 2021

Inseneride tarkvarafirma plaanib suure investeeringu toel seitsmekordset kasvu

Inseneridele tarkvaralahendusi loov Eesti ettevõte Fractory kaasas 7,5 miljonit eurot, mille toel minnakse muuhulgas USA turule ning plaanitakse lähiaastaiks seitsmekordset käibekasvu.
Fractory juht Martin Vares.
Foto: Fractory

"Fractory on loonud inseneeriaettevõtetele tarkvara, milletaolist varem nähtud pole. Nende kiire kasv tõestab, et tööstuslikud tarneahelad on sellist uuendust oodanud," selgitas rahastusringi juhtinvestoriks olnud Euroopa riskikapitali fondi OTB partner Marcin Hejka.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474