Autor: Indrek Kald • 7. september 2021

ITLi president: arendajaid ostavad üle ettevõtted, kellel enda seis on kriitiline

Arendajaid ostavad konkureerivatest ettevõtetest üle IT-firmad, kelle enda seis on kriitiline, kinnitab tarkvarafirma Flowit partner, ITLi president Juhan-Madis Pukk. Tihti lõppeb see tema sõnul aga koondamisega.
Tarkvarafirma Flowit Estonia partner, ITLi president Juhan-Madis Pukk.

Üha rohkem liiguvad head arendajad mitte ainult ühe ettevõtte sees, vaid mööda huvitavaid projekte, lisas ta alljärgnevas intervjuus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474