Autor: Indrek Kald • 9. september 2021

SEB uuendab veebi ja vähendab mahtu: 20 000 lehekülje asemel vaid 5000

Nädalavahetusel läheb SEB üle uuele veebilehele, mis panga teatel sisaldab senise 20 000 lehekülje asemel 5000 lehekülge, nõudes nii servereis vähem ruumi ja energiat.
SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu.
Foto: Raul Mee

"Analüüsisime põhjalikult vana veebilehe sisu ja intervjueerisime enam kui sadat klienti, et mõista, mis vajab parandamist. Otsustasime selle põhjal, milline sisu peab seal olema ja mida võiksime välja jätta," selgitas SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474