Autor: Indrek Kald • 14. september 2021

RIK sulges turvaaugu, mis võimaldas andmete autentimata pärimist

Registrite ja infosüsteemide keskus (RIK) sulges turvaaugu oma infosüsteemis, mille kaudu oli võimalik tutvuda andmetega ilma keskkonda sisse logimata.
RIKi direktor Mehis Sihvart.
Foto: Andres Haabu

Nimelt teavitas riigi infosüsteemi amet (RIA) 6. septembril RIKi andmete autentimata pärimise võimalikkusest, misjärel sulges RIK teenustele ligipääsu ja avas need uuesti pärast turvaaugu kõrvaldamist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474