Autor: ITuudised.ee • 20. september 2021

Urmas Sõõrumaa ehitab uut Bolti? "See on väga meelitav stsenaarium"

Urmas Sõõrumaa ettevõte Forus Grupp püüab ühendada erinevad platvormiärid ühte suurde äppi. Saab sellest midagi Bolti sarnast?
Forus Grupi juhatuse liige Mait Mäesalu ja suuromanik Urmas Sõõrumaa.

Eesmärk ongi see, et inimene tuleks ja iga päev avaks sinu äppi, et sa saaksid talle väga palju erinevaid asju pakkuda, selgitab intervjuus Forus Grupi juhatuse liige Mait Mäesalu, kes suvel palgati ettevõttesse platvormiärisid arendama.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474