Autor: Indrek Kald • 8. oktoober 2021

Kersti Kaljulaid: soodsam maks võiks olla firmadel, mis "kaevandavad kahe kõrva vahel"

Eesti võiks teha soodustusi sotsiaalmaksu osas neile ettevõtetele, mille kulubaas on põhiliselt palgakulu, pakkus president Kersti Kaljulaid ettevõtluse auhinnatseremoonial.
President Kersti Kaljulaid neljapäeval edukamate ettevõtete austamisüritusel.
Foto: Rene Riisalu

"Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt vajame me ka oma maksusüsteemis teistsugust lähenemist neile ettevõtetele, kes ei tee suuri kapitaliinvesteeringuid ja kaevandavad kahe kõrva vahel," lisas viimaseid päevi ametis olev riigipea.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052