Autor: Indrek Kald • 12. oktoober 2021

Üha enam firmasid küberrünnete all, ent info ei liigu. "Kardetakse, et see mõjutab mainet"

Kuigi küberrünnakute hulk maailmas kasvab igal aastal kordades, jääb suurem osa rünnetest varjatuks, sest ohvriks langenud ettevõtted lihtsalt ei teavita neist.
Telia Eesti küberturbe valdkonna juht Aigar Käis.
Foto: Telia Eesti

"Ettevõtted ei soovi sageli oma küberturvalisuse intsidente avalikustada, sest kardetakse, et see võib mõjutada nende mainet või klientide usaldust," kinnitas Telia Eesti küberturbe valdkonna juht Aigar Käis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474