Autor: ITuudised.ee • 14. oktoober 2021

GALERII | 39 pilti eilselt IKT aastakonverentsilt

Eilne IKT aastakonverents tõi Tallinnas kokku saalitäie rahvast – lisaks veebiülekande jälgijad –, kellele sektori võtmeisikud selgitasid nii IT-äri hetkeolukorda kui ka kasvuvõimalusi.
Endine IT-minister Kaimar Karu ja Elisa juht Sami Seppänen IKT aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Seekordne konverents keskendus mitte tehnoloogiale, vaid inimestele, kes tehnoloogiat loovad ja kasutavad. Seega arutati, milliseid IKT-teenuseid inimesed vajavad, kuidas neid vajadusi välja selgitada, kuidas parandada kasutajakogemust ja disainida IKT-teenust.

Veel oli teemaks, kuidas luua selline ettevõtte kultuur, mis talente ligi tõmbaks ja kinni hoiaks. Käsitleti ka küsimust, kuidas klientide vajadusi paremini mõista ning neile vajalikke teenuseid luua ja müüa.

TOPi võitjate autasustamine IKT aastakonverentsil 2021: Martti Kuldma (Pipedrive), Siim Viidu (Twilio), Sami Seppänen (Elisa), Kaur Virunurm (Dexatel).
Foto: Raul Mee

IKT-valdkonna ettevõtete aastasündmusel autasustati ka Äripäeva IT-firmade TOPi ja telekomifirmade TOPi võitjaid ning jagati ideid 2022. aasta plaanide elluviimiseks ja tuleviku kavandamiseks.

Konverentsil esinesid Kaimar Karu, Aino-Silvia Tali, Allan Lepik, Hannes Astok, Kaarel Mikkin, Hegle Sarapuu, Andre Visse, Marek Mühlberg, Keiu Telve, Pärt Ojamaa, Leelia Rohumaa, Riho Pihelpuu, Katrin Reinhold, Raido Orumets, Andres Parts, Tauno Telvik, Mait Mäesalu ja Kaupo Reede.

Järgmise suure IT-üritusena korraldab Äripäev 8. detsembril suurandmete teemalise konverentsi. Käsitleme seal andmetega seotud väljakutseid ja otsime tippesinejate kaudu vastust küsimusele, kuidas aastal 2022 suurandmetest rohkem kasu saada.

Lisainfo ja registreerumine:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755