Autor: Indrek Kald • 18. oktoober 2021

11 IT-firmat Eesti kõigi aegade suurima äridelegatsiooniga Saksamaal

IKT-klastri liikmed 11st ettevõttest käisid Saksamaal Eesti kõigi aegade suurima äridelegatsiooniga, otsides uusi koostöövõimalusi.
Eesti delegatsioon Nordic+ paviljonis koos MKMi asekantsleri Ahti Kuningaga.
Foto: ITS Estonia

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsleri Ahti Kuninga juhitud 50-liikmeline era- ja avaliku sektori delegatsioon külastas nimelt Hamburgis maailma suurimat konverentsi nutika liikuvuse alal ITS World Congress.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755