Autor: Indrek Kald • 19. oktoober 2021

Nortal ostab osa Guardtime'i eksjuhi küberturbe idufirmast. "Näeme nii nõudlust kui võimalusi"

Nortal omandas osa Guardtime'i eksjuhi värskest küberturbefirmast, et laiendada oluliselt seda tegevussuunda ning luua uusi ärivõimalusi olemasolevatel turgudel Euroopas, Ameerikas ja Pärsia lahe piirkonnas.
Nortali asutaja ning juht Priit Alamäe.
Foto: Silver Gutmann

"Mul on hea meel liituda Nortali laiendatud perekonnaga ning alustada strateegilist koostööd rahvusvaheliste tiimidega ettevõttes," kommenteeris Talgen Cybersecurity juht Martin Ruubel, kes tänavu jaanuarini oli Guardtime'i president.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052