Autor: Indrek Kald • 20. oktoober 2021

Urmas Purde kirjutas raamatu võitlusest ajukasvajaga: enesetapukatse, operatsioonid ja insult

Kasvajaga võitlev tarkvarafirma Pipedrive kaasasutaja Urmas Purde kirjutas raamatu elust miljardifirma hiilgava edu taga.
Urmas Purde rääkimas Pipedrive'i teekonnast 2013 Äripäeva Gaselli kongressil.
Foto: Andres Haabu

Ajukasvaja avastati tal kaksteist aastat tagasi, misjärel on Purde üle elanud enesetapukatse, kolm ajuoperatsiooni ja insuldi. "Loodetavasti jääb viiendat korda käima ja rääkima õppimine selles elus minu jaoks viimaseks," kommenteeris ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052