Autor: Indrek Kald • 22. oktoober 2021

Varem RIAs töötanud Uku Särekanno vastutab asejuhina IKT eest ELi suurimas ametis

Varem riigi infosüsteemi ameti küberturvalisuse teenistust juhtinud Uku Särekanno valiti ELi piiri- ja rannikuvalve agentuuri peadirektori asetäitjaks, tema vastutada on ka agentuuri tööd toetavad IKT-arendused.
Uku Särekanno
Foto: Arno Mikkor

Ameti tänane eelarve on ligi 800 miljonit eurot ning selle koosseis hetkel 1500 töötajat. Lähiaastail kasvab Frontex ELi suurimaks ametiks, sest mehitamisel on 10 000-liikmeline Euroopa piirivalve alaline korpus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755