Autor: Indrek Kald • 17. november 2021

Elmo Rendi kaugjuhitav auto läbis transpordiametis esimese testi. "Hädavajalik samm"

Elmo Rendi arendatavat kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav elektriauto läbis transpordiameti platsitesti esimese etapi. Teise etapi läbimisel on sõiduk valmis tänavatestideks.
Elmo Rendi kaugjuhitav elektriauto testimisel.
Foto: Elmo Rent

"Meil oli väga hea koostöö transpordiametiga erinevate stsenaariumite läbimängimisel, mis on meile väärtuslik praktiline kogemus ja hädavajalik samm tänavale liikumisel," rääkis ettevõtte asutaja Enn Laansoo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474