Autor: Indrek Kald • 24. november 2021

Oktoobris börsile tulnud IT-firma ühendas jõu LHVga. "Koostöö on märgilise tähtsusega"

Tallinna börsi uustulnukas, müügitarkvara arendav Eesti IT-firma Modera lõi koostöös LHVga uudse platvormi.
Modera juhatuse liige Raido Toonekurg.
Foto: Modera

"LHV panustab uudsetesse lahendustesse, mis võimaldavad parendada senini kasutatavaid protsesse ja teha seeläbi nii klientide kui automüüjate elu lihtsamaks," sõnas LHV Kindlustuse juhatuse esimees Jaanus Seppa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052