Autor: Indrek Kald • 25. november 2021

Huawei: riigikogus vastu võetud sideseadus diskrimineerib meid päritolu tõttu

Hiina IKT-firma Huawei teatel sisaldab riigikogus eile vastu võetud elektroonise side seadus nende diskrimineerimise võimalust lähtuvalt ettevõtte päritolust.
Huawei Technologies Eesti juht Ben Chang Bin.
Foto: Eiko Kink

"Huawei jaoks on seadmete ohutus prioriteet ning me oleme veendunud, et suudame maandada mis tahes mured, kuid sidevõrgus seadusega lubatud ja keelatud riist- ja tarkvara määratlus kujuneb alles kasutusloa taotluse menetluses ning seaduse mõju jääb veel lahtiseks," ütles Huawei Technologies Eesti juht Ben Chang Bin.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474