Autor: Indrek Kald • 2. detsember 2021

Kood/Jõhvi võitis tiitli "Aasta äritegu 2021"

Täna avalikustati Jõhvis konkursi "Ida-Virumaa aasta ettevõtted 2021" võitjad seitsmes kategoorias, peavõidu pälvis Kood/Jõhvi, mis pakub Ida-Virumaal IT-haridust innovatiivse metoodikaga.
Kood/Jõhvi kogukonnajuht Kadi Lääts.
Foto: Kood/Jõhvi

Konkursi ühe korraldaja, sihtasutuse Ida-Viru Ettevõtluskeskus juhataja Pille Söödi sõnul annab Kood/Jõhvi avamine Ida-Virumaale võimaluse astuda oma ettevõtluse arendamisel ja mitmekesistamisel suure sammu tuleviku suunas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474