Autor: Indrek Kald • 6. detsember 2021

Eesti panustab lähiajal krattide loomisse üle 20 miljoni, määrav roll on eraettevõtetel

Eesti avalikus sektoris võetakse lähiaastail kasutusele vähemalt 50 uut tehisintellekti lahendust ehk kratti, milles IT-minister Andres Suti sõnul on määrav roll eraettevõtetel.
Eesti digiriigi andmete juht Ott Velsberg (MKM).
Foto: Liis Treimann

"Eraettevõtete käes on palju andmeid, mille tehisintellekti abil parem kasutamine toob suurema tõhususe ja nii aja kui raha kokkuhoiu. Uute krattide turule toomine on ka väga hea ekspordivõimalus meie tugevatele IT-ettevõtetele," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474