Autor: Indrek Kald • 8. detsember 2021

Eestlased loovad kolme aastaga piirkonna suurimat IT-firmade portfelli. Vaja 250 idufirmat

Kolme uude riskikapitalifondi kokku enam kui 52 miljoni euro mahus investoreid kaasav Startup Wise Guys soovib kolme aastaga ehitada piirkonna suurima tehnoloogiafirmade portfelli rohkem kui 500 idufirmaga.
Startup Wise Guysi partnerid Dag Ainsoo, Cristobal Alonso, Herty Tammo.
Foto: Startup Wise Guys

"2020. aasta jooksul, mis märkis paljudele seisakut, investeerisime meie oma 50-liikmelise tiimiga rohkematesse iduettevõtetesse kui enamik Euroopa suuri varajase faasi fonde," kinnitas Startup Wise Guysi kaasasutaja Herty Tammo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052