Autor: Indrek Kald • 22. detsember 2021

Martin Villig: konkureerime Google'i ja teiste IT-hiiudega, ent talentide puudus on üha kriitilisem

Üleilmsel tasandil on töötajate pärast raske konkureerida ka Eesti suurematel iduettevõtetel, tunnistas Bolti kaasasutaja Martin Villig. "Talentide puudus muutub Eestis aina kriitilisemaks," lisas ta.
EASi välisinvesteeringute keskuse investorkonsultant Suurbritannias Maarja Pehk, Bolti kaasasutaja Martin Villig ja äriinglite assotsatsiooni EstBAN president Lev Dolgatsjov.
Foto: Kristi Sits

"Konkureerime Google'i ja teiste ülemaailmsete tehnoloogiahiiudega, me tahame palgata samu talente ja tuua need Eestisse. Võrreldes nendega on ka meie suurimate iduettevõtete tuntus palju madalam," tõi Villig näite.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052