Autor: Indrek Kald • 4. märts 2022

Andres Sutt lubas kohtumisel Ukraina digiministriga abi küberturbe alal

Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt lubas kohtumisel Ukraina IT-ministrile Mihhail Fedorovile Eesti abi küberturvalisuse vallas.
IT-minister Andres Sutt veebis koosolekut pidamas.
Foto: MKM

"Lisaks Javelinidele ja kaitsealasele abile pakub Eesti Ukrainale tuge erinevates digiteenuste ja küberturbe alastes küsimustes ning loomulikult oleme valmis enda poolset panust suurendama, kui Ukraina meie abi soovib," märkis Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755