Autor: Indrek Kald • 1. juuli 2022

Pipedrive kasvatas müüki kolmandiku võrra ja lõpetas aasta kasumiga

Ükssarvikust IT-firma Pipedrive kasvatas mullu müügitulu kolmandiku võrra, lõpetades aasta ka kasumiga.
Pipedrive'i tehnoloogiajuht Agur Jõgi.
Foto: Helis Hämarsalu

"Aastat iseloomustavad olulised investeeringud tootearendusse, muudatused ettevõtte juhtimises ning tööjõukulude märkimisväärne tõus tänu meeskonna suurenemisele ja palkade kasvule," sõnas Pipedrive'i tehnoloogiajuht Agur Jõgi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052