Autor: Indrek Kald • 9. veebruar 2023

Vaata, mis ettevõtted sai EVEA-lt eeskujuliku digitaliseerija nimetuse

Eesti väike- ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsiooni aastapreemiate konkursil tunnustati ka digitehnoloogiate abil suuri edusamme saavutanud ettevõtteid.
Rait Rebane
Foto: Andras Kralla

Aunimetusele "Eeskujulik digitaliseerija" sai kandideerida väike- või keskmise suurusega ettevõte, mis on tegutsenud kauem kui kaks aastat, mille põhitegevusala pole tarkvaraarendus, mille toote-teenuse pakkumisel kasutatakse nutikaid lahendusi ning mida võib digitehnoloogia rakendamisel tuua eeskujuks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755