Autor: Tööstusuudised.ee • 12. juuli 2023

Euroopa Parlament ergutab kiibitootmist

Euroopa Parlament andis lõpliku heakskiidu määrusele, mis parandab kiipide varustuskindlust ja kättesaadavust, ergutab nende tootmist ja innovatsiooni ning aitab vältida kiibinappust.
Elektroonikakomponentide tootmine tahetakse Euroopas paremale järjele saada.
Foto: Sergey Kuznetsov, Scanpix

Uus määrus soodustab investeeringuid ELi kiibitööstusesse, kiirendades lubade väljastamist ning võimaldades omistada valdkonnale „kõrgeima võimaliku riikliku tähtsuse“. Lisaks toetavad uued reeglid innovatsiooni ning pakuvad täiendavat tuge kiipide disaini vallas tegutsevatele VKEdele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474