Autor: Tarmo Virki • 13. juuli 2023

Tartu tarkvarafirma laienes Austraaliasse

Piletitarkvarafirma Turnit laieneb Austraaliasse, kus koos kohaliku partneriga rakendatakse oma piletimüügiplatvorm Sydney regiooni kaugliini liikluses.
Tegevjuht Ülo Säre
Foto: Mihkel Lehtmets

Koos strateegilise partneriga Spiketech pakub ettevõte regiooni ühistranspordi grupi Transport for New South Wales (TfNSW) kaugliini teenuseid pakkuvale osale TrainLink uut klientide broneerimissüsteemi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052