Autor: Indrek Kald • 8. detsember 2023

Küberharjutusväljade arendamise sihtasutus sai uue juhi, ees ootab 30 mln eurone AI-projekt

Kaitseministeeriumi loodud küberharjutusväljade arendamise sihtasutuse CR14 juht Siim Alatalu lahkus sel nädalal ametist.
Siim Alatalu ja Silver Andre.
Foto: CR14

"CR14 kaudu on riigikaitsega liituma motiveeritud pea 30 uut inimest, nii et küberharjutusväljade ja küberkaitsega on liitunud palju uusi tippeksperte," ütles kaitseministeeriumi asekantsler Tiina Uudeberg.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052