Autor: Indrek Kald • 17. jaanuar 2024

Aku Sorainen: mu rahuajal tehtud investeering Eesti tehnoloogiaärisse teenib ka pärast sõda

Seoses sõja puhkemisega Ukrainas on nõudlus sellise innovatsiooni järele suurem kui eales varem, kommenteeris endanimelise advokaadibüroo vanempartner Aku Sorainen investeeringut Eesti tehnoloogiaettevõttesse.

Investeerimisotsuse tegi ta juba enne sõda.

Omanimelise advokaadibüroo vanempartner, investor Aku Sorainen.
Foto: Andras Kralla
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755