Autor: ITuudised.ee • 25. aprill 2024

SCALE-ABLE projekt kutsub kasvuettevõtteid koostööle Skandinaavia korporatsioonidega

Iduettevõtted saavad liituda SCALE-ABLE projektiga, mis on suunatud koostööle kasvuettevõtete ja suurettevõtete vahel. Projekti eesmärk on pakkuda osalejatele võimalust kohtuda potentsiaalsete piiriüleste partneritega nii Eestist, Soomest kui ka Rootsist, tutvuda erinevate innovatiivsete lahendustega ja arendada uusi koostöövõimalusi.
“Projektis uurisime erinevaid võimalusi, kuidas kasutada panganduses keelemudelite võimalusi,” kirjeldab SEB Baltikumi strateegia juht Andra Altoa eelmise vooru kogemust.
Foto: SEB Pank

„Tehnopoli eesmärk on toetada maailma muutvat innovatsiooni. SCALE-ABLE projekt ühendab innovatsiooni loovad kasvuettevõtted edumeelsete suurkorporatsiooniga, kasutades selleks projektipartneri Ignite Sweden loodud platvormi ja metoodikat. Meie eesmärk on käivitada mõlemale poolele väärtust loov koostöö,” kirjeldas projekti olemust Tehnopoli korporatiivteenuste juht ja SCALE-ABLE projektijuht Helene-Terese Jürgenson.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755